1990-ben születtem Magyarország fővárosától 30 km-re Vácon. 8 éves koromtól kezdve érdekelt a zene és annak felépítése, de tudatosan a zenével csak 16 éves korom óta kezdtem el foglalkozni. Mielőtt a zenére találtam volna 12 évesen érdekelt a számítástechnika és mélyen beleástam magam a témába. Később jött a fotózás, utána pedig a videózás és a zene. Az utolsónak teljesen a rabjává váltam és alig vártam hogy iskolából hazaérve a zenével foglalkozzak. Rengeteget olvastam, tanultam a témával kapcsolatban és egyre mélyebben ástam bele magam.

“Ne az álmokban élj hanem éld meg az álmaid”

Ezt az idézetet még 2007-ben találtam az interneten és megtettem mindent azért hogy a munkahelyem a zeneírás és studio legyen. Az élet viszont tele van örömmel és bánattal, sikerrel és kudarccal. Hamar rájöttem arra ez a “munkahely” nem lesz jövedelmező azonnal számomra, így részvettem édesapám vállalkozásban. Mivel a vállalkozás mellet több lábon akartam állni és több iskolát végeztem el így egyre kevesebb időm jutott a zeneírásra, studio munkákra. Ahogy teltek az évek egyre jobban lepte el a cuccokat a por takarója…. 

pastedGraphic.png

2019 -Nyár

“Az élet túl rövid ahhoz hogy ne azt tedd amire vágysz!”

Ismét egy idézet meg persze azok az emberek döbbentettek rá arra hogy nem csak azzal kell foglalkozni amiből meg lehet élni hanem azzal is ami boldoggá tesz. Már majdnem mondhatni azt hogy el is felejtettem a sok munka mellet mennyire sok örömöt okozott nekem a zene mert olyan kevés időt töltöttem vele. 2019 nyarán megnyitottam az Ableton Live-ot behúztam egy lábdobot egy pergőt elővettem egy szintetizátort feljátszottam egy Bass és Lead sávot és olyan boldog voltam mint egy 4 éves gyerek karácsonykor 🙂

Röviden. Megfogadtam hogy vissza térek és nem az álokban fogok élni hanem megélem az álmaimat 🙂